Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

IAMVI handmade products

A tasteful tradition full of colors!

IAMVI handmade products

Explore our awards!

IAMVI

η IAMVI παρουσιάζει...

Εξαιρετικά προϊόντα βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές. Αιχμαλωτίζει όλα τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης μέσα σε ένα πανέμορφο, πρωτότυπο βαζάκι που «μιλά» για την αγνότητα, την αυθεντικότητα και την ποιότητα του γλυκού. Συνδυάζει μοντέρνο και παραδοσιακό, με λιτές γραμμές πλαισιωμένες με ιδιαίτερο χρώμα. Τα παραδοσιακά γλυκά κουταλιού ΙΑΜVI κατασκευάζονται με μεράκι από διαλεχτούς καρπούς και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Τα γλυκά κουταλιού ’’ΙΑΜVI’’ δεν περιέχουν συντηρητικά, πρόσθετα και χρωστικές ουσίες.

IAMVI

Από εμάς... για εσάς

Γλυκά του κουταλιού που στάζουν σιρόπι και παράδοση: Γλυκίσματα που επινόησαν τα νοικοκυριά πριν χιλιάδες χρόνια για να συντηρούν τα εποχιακά φρούτα και λαχανικά 12 μήνες το χρόνο. Πρώτη ύλη τους είναι - και μπορεί να είναι - όποιο φρούτο μπορεί να φανταστεί κανείς, από τα πιο κλασικά μέχρι τα πιο περίεργα. Γλυκά σαν το μέλι. Από την οικιακή παραγωγή και χρήση, εξελίχθηκε σε πολύτιμο εμπόρευμα.

Κατά την ελληνική μυθολογία η Ιάμβη, θυγατέρα του θεού Πάνα, με τα τολμηρά της αστεία και πειράγματα έκανε τη θεά Δήμητρα, απαρηγόρητη από την εξαφάνιση της κόρης της, να χαμογελάσει και η γη ξανάγινε γόνιμη. Αυτό ακριβώς είναι η ΙAMVI. Η χαρά της απόλαυσης μιας σπιτικής κουζίνας, η τέχνη της ζεστής φιλοξενίας, νόστιμες λιχουδιές που κλείνουν μέσα τους όλα τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση παρασκευής χειροποίητων γλυκών του κουταλιού, βασιζόμενοι σε παραδοσιακές συνταγές που διατηρούμε αναλλοίωτες εδώ και τρεις γενιές. Ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας στις αρχές του 2015 στην Πάτρα και στηριζόμαστε στην τοπική παραγωγή της ευρύτερης περιοχής της η οποία διαθέτει ένα φυσικό πλούτο εξαιρετικής ποικιλίας και ποιότητας.

IAMVI

Προϊόντα

Δείτε και εξερευνήσετε ένα προς ένα τα εξαιρετικής ποιότητας γλυκά του κουταλιού μας, μαρμελάδες αλλά και σιρόπια.
Μπορείτε να περιηγηθείτε σε οποιοδήποτε προϊόν μας, μεμονωμένα και να εστιάσετε στην αναλυτική περιγραφή κάθε κωδικού. Τα γλυκά μας συνοδεύονται από αναλυτικό διατροφικό πίνακα και προτεινόμενους τρόπους σερβιρίσματος.
Τέλος, οι φωτογραφίες αναδεικνύουν το τελικό προϊόν σε βαζάκι ή μπουκάλι, με την διαφορετική ετικέτα, όπως και εικόνες από το ίδιο το γλυκό για μια λαχταριστή οπτική «γεύση»

IAMVI PRODUCTS

Άρθρα

Καλέστε μας

IAMVI

Για περισσότερες πληροφορίες, διαθεσιμότητα ή παραγγελία.