Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σχετικά με μας

ΙΑΜΒΗ
IAMVI

λίγα λόγια… για εμάς

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση παρασκευής χειροποίητων γλυκών του κουταλιού, αντλώντας την εμπνευσή μας για την παρασκευή τους από παραδοσιακές συνταγές που διατηρούμε αναλλοίωτες εδώ και τρεις γενιές. Ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας στις αρχές του 2015 στην Πάτρα και στηριζόμαστε στην παραγωγή της ευρύτερης περιοχής που απλόχερα μας προσφέρει γιατί διαθέτει φυσικό πλούτο με εξαιρετική ποικιλία και ποιότητα.
Χρησιμοποιούμε μόνο εκλεκτά αγνά υλικά, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην προσεκτική επιλογή και διαλογή των φρούτων, ώστε να επιτύχουμε ένα άρτιο γευστικό αποτέλεσμα. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε περιορισμένες ποσότητες επειδή λειτουργούμε βάση την εποχικότητα κάθε φρούτου, γιατί αυτό μας εξασφαλίζει την υψηλη ποιότητα που εσείς απολαμβάνεται.

Δοκιμάστε μας!!!

γλυκιά αναδρομή

Γλυκά του κουταλιού που στάζουν σιρόπι και παράδοση:
Γλυκίσματα που επινόησαν τα νοικοκυριά πριν χιλιάδες χρόνια για να συντηρούν τα εποχιακά φρούτα και λαχανικά 12 μήνες το χρόνο. Πρώτη ύλη τους είναι - και μπορεί να είναι - όποιο φρούτο μπορεί να φανταστεί κανείς, από τα πιο κλασικά μέχρι τα πιο περίεργα. Γλυκά σαν το μέλι.
Από την οικιακή παραγωγή και χρήση, εξελίχθηκε σε πολύτιμο εμπόρευμα. Καλλιτεχνική έμπνευση, συνώνυμο με την υγεία, την ευγένεια, την ευεξία, τον πλούτο της φύσης, την ανθρώπινη γλυκύτητα. Είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο μιας κοινωνικής ηθογραφίας που απλώνεται στα βάθη της ιστορίας. Τα παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού αποτελούν, ακόμα και σήμερα, χαρακτηριστικό της ζεστής ελληνικής φιλοξενίας. Είναι το καλωσόρισμα στους φιλοξενούμενους κάθε σπιτιού, επίσης προσφέρονται σα δώρο σε επισκέψεις, γάμους, βαφτίσια και σαν ευχαριστήριο για ανταπόδοση φιλοξενίας. Ιδανικά για ισοροπημένες διατροφές γιατί περιέχουν αντιοξειδωτικά και βιταμίνες.
Και πάνω απ’ όλα φέρνουν χαμόγελο.

IAMVI STRAWBERRY
IAMVI NERATZAKI

φιλοσοφία

Κατά την ελληνική μυθολογία η Ιάμβη, θυγατέρα του θεού Πάνα, με τα τολμηρά της αστεία και πειράγματα έκανε τη θεά Δήμητρα, απαρηγόρητη από την εξαφάνιση της κόρης της, να χαμογελάσει και η γη ξανάγινε γόνιμη. Αυτό ακριβώς είναι η ΙAMVI. Η χαρά της απόλαυσης μιας σπιτικής κουζίνας, η τέχνη της ζεστής φιλοξενίας, νόστιμες λιχουδιές που κλείνουν μέσα τους όλα τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης. Η ΙAMVI προωθεί την παράδοση του χειροποίητου, σπιτικού γλυκού στην καθημερινή ζωή. Στόχος μας είναι να κάνουμε γνωστά τα παραδοσιακά προϊόντα μας και στο εξωτερικό, δίνοντας την ευκαιρία στους εκλεκτικούς καταναλωτές να τα ανακαλύψουν. Μένοντας πιστοί στις παραδοσιακές συνταγές, υιοθετούμε σύγχρονες μεθόδους παραγωγής με σεβασμό στο περιβάλλον και τις αρχές του ισότιμου εμπορίου.

Καλέστε μας

IAMVI

Για περισσότερες πληροφορίες, διαθεσιμότητα ή παραγγελία.