Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Άρθρα

Νέα διάκριση για την IAMVI, 1 χρυσό αστέρι για το γλυκό κουταλιού νεράντζι στο διαγωνισμό Great Taste 2018

Το γλυκό του κουταλιού νεράτζι απέσπασε ένα χρυσό αστέρι στο διαγωνισμό Great Taste, τον πιο πολυπόθητο διαγωνισμό τροφίμων του κόσμου, o οποίος αναδεικνύει τα καλύτερα τρόφιμα και ποτά. Φέτος, υπήρξαν 12.634 εγγραφές προϊόντων στον Great Taste και από αυτά τα προϊόντα, 192 έλαβαν το βραβείο των 3 χρυσών αστεριών , 1.207 έλαβαν το βραβείο των 2 χρυσών αστεριών  και 3.254 έλαβαν το βραβείο του 1 χρυσού αστεριού

Νέα διάκριση για την IAMVI, 2 χρυσά αστέρια για το γλυκό κουταλιού κυδώνι στο διαγωνισμό Great Taste 2018

Το γλυκό του κουταλιού κυδώνι απέσπασε δύο χρυσά αστέρια στο διαγωνισμό Great Taste, τον πιο πολυπόθητο διαγωνισμό τροφίμων του κόσμου, o οποίος αναδεικνύει τα καλύτερα τρόφιμα και ποτά. Φέτος, υπήρξαν 12.634 εγγραφές προϊόντων στον Great Taste και από αυτά τα προϊόντα, 192 έλαβαν το βραβείο των 3 χρυσών αστεριών , 1.207 έλαβαν το βραβείο των 2 χρυσών αστεριών  και 3.254 έλαβαν το βραβείο του 1 χρυσού αστεριού

Η Ναυτεμπορική July 17th, 2018

Μια «γλυκιά» επένδυση με παραδοσιακές ρίζες

Οι κρατημένες συνταγές της γιαγιάς έγιναν το εφαλτήριο για τη δημιουργία της εταιρείας παρασκευής και συσκευασίας χειροποίητων προϊόντων IAMVI, η οποία αναδεικνύει την καινοτομία της παράδοσης μέσα στα γλυκά του κουταλιού και στις μαρμελάδες.
September 22nd, 2017

Τρία χρυσά αστέρια για το γλυκό του κουταλιού περγαμόντο

Το γλυκό του κουταλιού περγαμόντο απέσπασε τρία χρυσά αστέρια στο διαγωνισμό Great Taste, το πιο πολυπόθητος διαγωνισμός τροφίμων του κόσμου, o οποίος γιορτάζει τα καλύτερα τρόφιμα και ποτά. Φέτος, υπήρχαν 12.366 εγγραφές στο Great Taste και από αυτά τα προϊόντα 165 έλαβαν το βραβείο 3 αστέρων, 1.011 έλαβαν το βραβείο των 2 αστεριών και 3.171 έλαβαν το βραβείο του 1 αστεριού. Το βραβείο τριών αστεριών για το γλυκό κουταλιού περγαμόντο περιγράφηκε από τους κριτές ως εξαιρετικό.

Διακρίσεις September 22nd, 2017

Ένα χρυσό αστέρι για το γλυκό του κουταλιού σύκο

Το γλυκό του κουταλιού σύκο απέσπασε ένα χρυσό αστέρι στο διαγωνισμό Great Taste, το πιο πολυπόθητος διαγωνισμός τροφίμων του κόσμου, o οποίος γιορτάζει τα καλύτερα τρόφιμα και ποτά. Φέτος, υπήρχαν 12.366 εγγραφές στο Great Taste και από αυτά τα προϊόντα 165 έλαβαν το βραβείο 3 αστέρων, 1.011 έλαβαν το βραβείο των 2 αστεριών και 3.171 έλαβαν το βραβείο του 1 αστεριού. Το βραβείο του ενός αστεριού για το γλυκό κουταλιού περγαμόντο περιγράφηκε από τους κριτές ως πολύ νόστιμο.

Καλέστε μας

IAMVI

Για περισσότερες πληροφορίες, διαθεσιμότητα ή παραγγελία.